Actie: Samsung Galaxy A52 en A72 nu met gratis Buds+ (laatste dag!)

Als je nu jouw Samsung Galaxy A52 en Galaxy A72 koopt, kun je daar gratis een set Galaxy Buds+ bij krijgen. Normaal hebben deze Bluetooth oortjes een adviesprijs van €149. Hoe het werkt, en waar je jouw toestel moet kopen, lees je hieronder. Aanvulling: deze actie is alleen nog vandaag (25 maart) geldig, dus aarzel niet te lang meer!

samsung galaxy a52 pre-order gratis buds+samsung galaxy a52 pre-order gratis buds+

Galaxy A52 en A72 met gratis Buds+

Met de Galaxy A52 en A72 brengt Samsung twee nieuwe mid-range telefoons op de markt, die over veel high end features beschikken. Met hun AMOLED-schermen met een hoge refresh rate van 90 of 120Hz, grote accu’s, én – op de A72 – een heuse telefoto-camera zijn het erg complete telefoons.

Bovendien is het nieuwe design vrij opvallend. De achterkant is mat, en de behuizing is IP67 waterbestendig. Een ouderwetse 3,5 mm koptelefoonaansluiting is aanwezig, en de vingerafdruksensor zit in het display ingebouwd. De hoofdcamera heeft een 64 megapixel resolutie én optische beeldstabilisatie (OIS). Meer weten? Check dan ook onze uitgebreide Galaxy A52 hands on preview. Wil je jouw toestel nu direct al bestellen? Dan kun je er een set Galaxy Buds+ voor nop bij krijgen.

Zo werkt het

Om de Buds+ gratis bij jouw Galaxy A52 of A72 te ontvangen, moet je een paar dingen doen:

  • Bestel jouw Galaxy A52, A52 5G, of A72 vanaf 17 tot en met 25 maart bij een van de deelnemende winkels. LET OP: niet alle winkels doen mee! Hieronder zie je welke wel meedoen.
  • Na ontvangst van jouw toestel registreer je jouw deelname op Samsung’s eigen actiepagina HIER.
  • Op die pagina moet je een kopie van de bon of factuur van jouw aankoop uploaden, én een foto van de streepjescode op de doos van de telefoon. Daarop moeten EAN-code en IMEI-nummer leesbaar zijn.
  • Je moet de registratie van jouw deelname aan de actie uiterlijk op 25 april afgerond hebben. Hulp bij dit proces kun je van Samsung zelf krijgen op de actiepagina HIER. Je vindt daar ook de precieze actievoorwaarden.
  • Samsung zegt zelf ernaar te streven de Buds+ binnen zes weken na registratie te leveren.
  • Vragen over jouw deelname moet je aan Samsung zelf stellen. Wij van GalaxyClub.nl kunnen ze NIET beantwoorden!

Waar kopen?

Zoals we al schreven: niet iedere winkel doet mee aan deze actie. Opvallend: Samsung’s eigen shop doet bijvoorbeeld NIET mee! Bij andere winkels moet je opletten of je een origineel Nederlands toestel koopt. Een aantal winkels doet dit altijd, én maken zeker deel uit van deze actie:

Wil jij jouw Galaxy A52 of A72 toch liever bij een andere winkel aanschaffen? Let dan op of die shop met de actie adverteert. Doen ze dit niet, vraag dan eerst zelf na of je met hun toestellen wel voor de gratis Buds+ in aanmerking komt.Source


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *