Samsung Galaxy S21: de beste aanbiedingen en acties (€100 korting)

De Samung Galaxy S21, S21 Plus, en Galaxy S21 Ultra liggen nu alweer een tijdje officieel in de Nederlandse winkels. Waar vind je momenteel de beste Galaxy S21 aanbiedingen, en is er misschien nog een leuke actie?

samsung galaxy s21 aanbiedingen in nederlandsamsung galaxy s21 aanbiedingen in nederland

Galaxy S21 aanbiedingen: officieel verkrijgbaar

Januari j.l. geleden presenteerde Samsung officieel haar toptelefoons voor 2021. Met een hoop subtiel verfijnde onderdelen weten de Zuid-Koreanen stiekem toch een flink verbeterde telefoonserie neer te zetten, die voor elk wat wils biedt. De Galaxy S21 is een mooie basissmartphone – maar dan op high end niveau, inclusief solide design, erg mooi 120Hz scherm, en prima camera’s.

De S21 Plus is wat luxer, met een Gorilla Glass Victus achterkant, en een groter scherm. Ook de accu van het toestel is met zijn capaciteit van 4800 mAh 20% groter dan die van de S21, en dat is goed merkbaar.

Het topmodel is natuurlijk de veelbesproken Galaxy S21 Ultra, waar Samsung alles op alles om een telefoon te maken die meer is dan de som van de delen. Althans, dat is onze ervaring in het dagelijks leven met het toestel – onze review volgt later vandaag. Dankzij de uitstekende dual zoom camera, 5000 mAh accu, en extra zuinige AMOLED scherm, is dit met recht Samsung’s topmodel.

En dus rest voor velen nu de vraag: waar kun je de Galaxy S21 van jouw keuze het beste kopen? Nu, vrij kort na de lancering – nu de prijzen bij de verschillende shops nog niet zoveel uit elkaar lopen – is een logische plaats Samsung’s eigen shop. Tenslotte vind je daar de S21+ en S21 Ultra in een aantal exclusieve kleuren die je nergens anders kunt kopen.

Bovendien: momenteel krijg je een flinke korting als je bij jouw S21 ook nog een set Galaxy Buds Live of Pro aanschaft (t/m 28 maart). Bovendien krijg je t/m 5 april €100 korting bij aanschaf van de S21+ en S21 Ultra. Beide acties vind je in Samsung’s eigen shop.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw toestel ergens anders te bestellen. De meeste modellen zijn nu ook direct of spoedig leverbaar bij:

Of met abonnement?

Uiteraard kun je jouw nieuwe Galaxy S21 ook combineren met een abonnement, of met een verlenging van je abonnement. De beste deals vind je eenvoudig op onze speciale vergelijkingspagina’s:Source


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *