Samsung Galaxy S21 FE komt in het groen, heeft 32MP frontcamera

Samsung zal de Galaxy S21 FE later dit jaar in een aantal kleuren uitbrengen. Naast de al bekende opties, blijkt ook een lichtgroene uitvoering in het arsenaal aanwezig.

Samsung Galaxy S21 FE kleuren en specsSamsung Galaxy S21 FE kleuren en specs

Galaxy S21 FE kleuren: wit, grijs, paars, en lichtgroen

Het is al even bekend dat Samsung later dit jaar – naast de reguliere Galaxy S21, S21 Plus, en Galaxy S21 Ultra – ook nog een Fan Edition zal lanceren. Inderdaad, een Galaxy S21 FE. En met ‘later dit jaar’ bedoelen we natuurlijk augustus. Wij kunnen nu alvast een extra duit – of twee – in het geruchtenzakje doen.

Nadat onze collega’s van SamMobile eerder al verklapten dat de Galaxy S21 FE te koop zal zijn in het wit, grijs, paars, en roze, voegen wij lichtgroen nog toe aan het lijstje. Dezelfde kleur zagen we onlangs ook al in het assortiment voor de toekomstige Galaxy A22 opduiken. Het lijkt hier niet te gaan om dezelfde groen-tint die we al kennen van – bijvoorbeeld – de Galaxy S20 FE. Samsung gebruikt een andere codering om de kleur lichtgroen aan te duiden, namelijk.

Frontcamera

Veel meer details kwamen wij tot nu toe nog niet te weten over de Galaxy S21 FE, op eentje na. De frontcamera heeft een resolutie van 32 megapixel. Dat is een andere dan die op de S21 en S21+ (die hebben een 10MP sensor), of op de S21 Ultra (40MP). Vermoedelijk gaat het eerder om dezelfde sensor die nu al op de Galaxy A52 en Galaxy A72 zit. Veel valt hier verder dan weer niet uit af te leiden. Daarvoor moeten we afwachten wat voor (camera)specs Samsung nog meer in petto heeft voor de S21 FE.

Nederland en België

Niemand zal verbaasd zijn dat Samsung de Galaxy S21 FE na de zomer ook in Nederland en België uit gaat brengen. Beschouw onze bevestiging van dat feit dus vooral als open deur.

Met een lancering in augustus lijkt de kans groot dat hij nog voor het einde van die maand in de winkels landt. Prijzen zijn natuurlijk nog niet bekend. Als je we mogen gokken, gokken we op ‘net iets onder die van de Galaxy S21′. Maar ongetwijfeld komen we de komende maanden nog veel meer te weten over het toestel.Source


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *