April update bereikt Galaxy Note 10, brengt verbeterde camera

Voor de Galaxy Note 10 (Plus) staat inmiddels de beveiligingsupdate van april klaar. Naast de nieuwste security patch verbetert Samsung ook de camera van de toestellen.

samsung galaxy note 10 updatesamsung galaxy note 10 update

Galaxy Note 10 update april 2021

De volgende Samsung telefoon die de update van april krijgt is de Galaxy Note 10. Netjes op tijd rolt firmwareversie N97xFXXUFUCD uit. De ruim 380MB grote download brengt twee belangrijke verbeteringen met zich mee.

Allereerst is er natuurlijk de nieuwste beveiligingspatch – die van april. Daarin zitten 43 fixes van Google voor het Android OS, en 21 verbeteringen voor Samsung’s eigen software. Er wordt onder meer een mogelijk lek in de video-editor gedicht, evenals in de Sticker Center app, en de Veilige Map.

Het tweede verbeterpunt betreft de camera. Of beter gezegd, de prestaties van de camera. We zien zo gauw geen duidelijke kwalitatieve verbeteringen. Wel krijgt de Note 10 – net als de Galaxy S10 onlangs – de mogelijkheid om de Extra breed stand te gebruiken in de Pro cameramodus. Mogelijk zijn er meer kleine verbeteringen in de camera-app te vinden. Laat het ons hieronder even weten als je meer nieuwe (kleine) snufjes tegenkomt!

Beschikbaarheid

Je kunt de april update nu OTA downloaden op de unbranded Note 10 (Plus) in Nederland en België. Alleen als je jouw branded toestel bij Vodafone kocht moet je nog even geduld hebben.

Je krijgt vanzelf een melding dat de update klaar staat, of je checkt de beschikbaarheid direct via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.



Source


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *