Samsung Galaxy S21 (Ultra) met gratis Buds Pro twv €229: zo werkt het

Als je nu een Samsung Galaxy S21, S21+, of S21 Ultra koopt, dan kun je er gratis de Galaxy Buds Pro bij ontvangen. Deze Bluetooth oortjes hebben normaal een adviesprijs van €229. Hieronder lees je hoe deze actie werkt, en waar je jouw telefoon moet aanschaffen om in aanmerking te komen.

Samsung Galaxy S21 met gratis Galaxy Buds Pro actieSamsung Galaxy S21 met gratis Galaxy Buds Pro actie

Galaxy S21 met gratis Galaxy Buds Pro

Tegelijk met de Galaxy S21 serie lanceerde Samsung begin dit jaar de Galaxy Buds Pro. De telefoons blijken er populair, dankzij de mooie AMOLED-schermen, snelle hardware, prima accuduur, en erg goede camera’s – zie bijvoorbeeld ook onze Galaxy S21 (Ultra) review.

Ook de Galaxy Buds Pro (review!) bleken een schot in de roos. De accu is weliswaar kleiner dan die van de Galaxy Buds+, maar de geluidskwaliteit is echt veel beter dan alle eerdere Buds-modellen. Zowel de S21 als de Buds Pro zijn niet bepaald goedkoop. Des te beter dus als je de laatste gratis krijgt bij de eerste. Je moet dan wel een paar dingen doen.

Zo werkt het:

  • Koop jouw Galaxy S21, S21+, of S21 Ultra vanaf 6 april t/m 2 mei
  • Doe je dit in de Samsung Shop, dan krijg je jouw Buds Pro direct meegeleverd met de telefoon. Je hoeft verder niets te doen. Check de bestelopties zelf HIER, inclusief kleurvarianten die je in andere winkels niet vindt.
  • Als je jouw toestel ergens koopt (kijk hieronder welke winkels nog meer meedoen!), dan zijn nog een paar stappen nodig:
  • Registreer jouw deelname aan de pre-order actie via Samsung’s actiepagina HIER. Dat moet je uiterlijk 6 juni doen.
  • Op deze pagina dien je ook een kopie van de bon/factuur te uploaden, én een foto van de streepjescode van de verpakking. Hierop moeten de EAN-code en het IMEI-nummer leesbaar zijn.
  • Kom je er zo gauw niet uit? Op de actiepagina staat ook hoe je Samsung zelf om ondersteuning kunt vragen.
  • Wanneer je jouw registratie hebt afgesloten ontvang je – aldus Samsung – binnen zes weken jouw Buds Pro. De exacte voorwaarden voor deelname staan op de actiepagina.
  • Wij van GalaxyClub.nl kunnen geen vragen over jouw registratie of deelname beantwoorden. Wij zijn namelijk géén Samsung

Waar kopen?

LET OP: je kunt de gratis Buds alleen krijgen als je een origineel Nederlands toestel aanschaft. Sommige shops importeren soms zelf toestellen, die dan niet voor dit soort acties in aanmerking komen. Je koopt momenteel zeker een origineel Nederlands toestel bij deze winkels of providers:

Als jij jouw toestel toch liever ergens ander aanschaft, dan moet je erop letten of de winkel met de actie adverteert. Is dit niet het geval? Vraag dan eerst of de geleverde toestellen wel voor de actie in aanmerking komen!

Overigens maakt het niet uit of je jouw toestel los aanschaft, of in combinatie met een abonnement. Wil je liever deals in combinatie met een abonnement vergelijken? Check dan onze aparte pagina’s:Source


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *